Kiekko

Ässät kaatoi Ilveksen Hakametsässä – ”Ylivoimaisesti huonoin peli meiltä”

Ilves sai Porin Ässistä tylyn vieraan lauantai-illan otteluun. Lopputulos Ässien hyväksi 3-5. Roby Järventie tiivisti ottelun sanomalla ”Ylivoimaisesti huonoin peli meiltä”.

Ässät kaatoi Ilveksen Hakametsässä – ”Ylivoimaisesti huonoin peli meiltä”

Avauserä oli heikko kotijoukkueelta. Ilves otti kolme kahden minuutin jäähyä ensimmäisessä erässä ja Ässät osui kolmesti. Kaksi osumista oli ylivoimalla tehtyjä. Joose Antonen onnistui kuitenkin maalinteossa ja erätauolle mentiin 1-3 numeroissa.

Toisessa erässä Ilves pääsi pelaamaan runsaasti ylivoimaa ja viimeinen tuotti tulosta. Joona Ikonen onnistui kahden miehen ylivoimalla iskemään kavennusosuman. Erän lopulla kuitenkin Ässät siirtyi jälleen kahden maalin johtoon. Maalintekijänä oli Roni Hirvonen.

Kolmannessa erässä Ilves painosti pitkään, mutta siitä huolimatta erän ensimmäisen osuman teki Ässät. Arttu Ruotsalainen onnistui vielä erän loppupuolella kaventamaan, mutta se oli lopulta laiha lohtu. Ässät vahvempi numeroi 3-5.

Ilveksen seuraava ottelu on ensi viikon tiistaina, kun vastaan asettuu Raimo Helmisen valmentama TPS Turussa. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.
 

Roby Järventie haastattelussa: (Toim. Mikko Aaltonen)

Jarkko Parikka haastattelussa: (Toim. Mikko Aaltonen)