Uutiset

Liikennejärjestelyt muuttuvat ensi viikolla Tampereen keskustassa

Kuvituskuva.

Raitiotietöistä aiheutuu muutamia liikennejärjestelymuutoksia viikolla 43 Hämeenkadun sivukaduille sekä Hatanpään valtatielle.

Liikennejärjestelyt muuttuvat ensi viikolla Tampereen keskustassa

Maanantaina (19.10) aloitetaan Otavalankadun graniittikiveystyöt. Kiveystöiden vuoksi kulku Hatanpään valtatielle joudutaan katkaisemaan töiden ajaksi. Töiden arvioitu kesto on kaksi viikkoa. Kulku Otavalankadulle ja Otavalantunneliin toimii normaalisti Aleksanterinkadun kautta.

Viikolla 43 myös auto- ja bussiliikenne siirretään kulkemaan kadun itäreunaan lopulliselle sijainnilleen välillä Suvantokatu–Verkatehtaankatu. Liikenne toimii edelleen yksisuuntaisena ja työalue siirtyy syksyn edetessä Koskikeskuksen puoleiselle ajoradalle ja jalkakäytävälle.

Kuninkaankadulla aloitetaan viikosta 43 alkaen reunakivien siirtotyöt Hallituskadun ja Hämeenkadun välillä, länsipuolella. Töiden vuoksi Kuninkaankadun ylittävää suojatietä Hallituskadun liittymässä voidaan töiden aikana joutua siirtämään. Työt kestävät arviolta kaksi viikkoa eli viikon 44 loppuun.

Pellavatehtaankadulla, Hämeenkadun pohjoispuolella, tehdään samoin reunakivien siirtoa. Kivitöitä tehdään Pellavatehtaankadun ja Kyttälänkadun liittymän tuntumassa. Myös Pellavatehtaankadulla suojatien paikkaa voidaan töiden aikana joutua siirtämään. Töistä voi aiheutua pieniä kaistamuutoksia alueen autoliikenteelle. Töiden kesto Pellavatehtaankadulla on samoin arviolta kaksi viikkoa.