Uutiset

Classic edelleen voittamaton - Nico Salolle neljä tehopistettä

Kuvituskuva.

Tampereen Classicin voittoisa salibandykausi sai jatkoa, kun EräViikingit kaatui eilen Helsingissä maalein 10 – 7. Nico Salo kuritti kotijoukkuetta kahdella maalilla ja kahdella maalisyötöllä. Classic johtaa F-liigaa täydellä pistepotilla voitettuaan kaikki kuusi pelaamaansa ottelua.

Classic edelleen voittamaton - Nico Salolle neljä tehopistettä

Classic on voittanut tällä kaudella kaikki pelaamaansa kuusi ottelua hurjalla maalierolla, kun joukkue on tehnyt 53 maalia ja päästänyt 27. Eilisessä ottelussa EräViikingit kaatui numeroin 7-10 Helsingissä.

Classicin tehomiehenä hääri tehot 2+2 tehnyt Nico Salo. Eemeli Salin vuorostaan iski kaksi maalia ja syötti yhden ja Sami Johansson teki 1+1 tehot. Johansson ja Salin ovat pistepörssin kärkimiehet. 

Seuraava Classicin F-Liigan ottelu on vasta 25. lokakuuta Hämeenlinnan Steelersia vastaan.