Kiekko

Timo Peltomaa koki kovia kauden ensimmäisessä Tinke Talk -ohjelmassa - kommentoi myös Ilveksen kopin tunnelmaa kauden alla

Ilveksen joukkueenjohtaja Timo Peltomaa on jokaisessa joukkueen kotiottelussa FUN Tampereen Kiekon vakivieras ohjelmassa Tinke Talk. Kauden avauksessa Peltomaa sai kovaa kohtelua Ilves pelaajilta pukukoppikäytävällä. Kuuntele hauska episodi alta.TERVE! Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille. Luo tunnusKirjaudu

Ilveksen joukkueenjohtaja Timo Peltomaa on jokaisessa joukkueen kotiottelussa FUN Tampereen Kiekon vakivieras ohjelmassa Tinke Talk. Kauden avauksessa Peltomaa sai kovaa kohtelua Ilves pelaajilta pukukoppikäytävällä. Kuuntele hauska episodi alta.

Timo Peltomaa koki kovia kauden ensimmäisessä Tinke Talk -ohjelmassa - kommentoi myös Ilveksen kopin tunnelmaa kauden alla

Ilveksen joukkueenjohtaja Timo Peltomaa on jokaisessa joukkueen kotiottelussa FUN Tampereen Kiekon vakivieras ohjelmassa Tinke Talk. Kauden avauksessa Peltomaa sai kovaa kohtelua Ilves pelaajilta pukukoppikäytävällä. Kuuntele hauska episodi alta.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Timo Peltomaan haastattelu: (Toim. Valtteri Makkonen)