Kiekko

Syntymäpäiväsankari Ville Meskanen avasi Ilveksen maalihanat tällä kaudella

Ilveksen hyökkääjä Ville Meskanen onnistui tutusta paikasta iskemään ylivoimamaalin toisessä erässä SaiPaa vastaan. Tänään 25 vuotta täyttänyt hyökkääjä kertasi maaliaan FUN Tampereen haastattelussa ottelun jälkeen.TERVE! Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille. Luo tunnusKirjaudu

Ilveksen hyökkääjä Ville Meskanen onnistui tutusta paikasta iskemään ylivoimamaalin toisessä erässä SaiPaa vastaan. Tänään 25 vuotta täyttänyt hyökkääjä kertasi maaliaan FUN Tampereen haastattelussa ottelun jälkeen.

Syntymäpäiväsankari Ville Meskanen avasi Ilveksen maalihanat tällä kaudella

Ilveksen hyökkääjä Ville Meskanen onnistui tutusta paikasta iskemään ylivoimamaalin toisessä erässä SaiPaa vastaan. Tänään 25 vuotta täyttänyt hyökkääjä kertasi maaliaan FUN Tampereen haastattelussa ottelun jälkeen.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Ville Meskasen haastattelu: (Toim. Mikko Aaltonen)