Uutiset

Myös toinen nuori vangittiin Kaupin väkivallanteosta

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään määrännyt vangittavaksi -04 syntyneen nuoren miehen. Häntä epäillään 29.9.20 n. klo 13.00 Tampereen Kaupissa tapahtuneesta murhan yrityksestä. Hänet vangittiin todennäköisin syin.

Myös toinen nuori vangittiin Kaupin väkivallanteosta

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään määrännyt vangittavaksi -04 syntyneen nuoren miehen. Häntä epäillään 29.9.20 n. klo 13.00 Tampereen Kaupissa tapahtuneesta murhan yrityksestä. Hänet vangittiin todennäköisin syin.

Poliisin mukaan molemmat epäillyt ovat olleet yhteistyökykyisiä ja kertoneet osaltaan tapahtumien kulusta. Kertomukset ovat pääosin yhteneväisiä keskenään sekä poliisin tapahtumista saaman muun selvityksen kanssa. Epäilty teko on ollut ennalta suunniteltu. Vammat on aiheutettu teräaseella.

Epäiltyjen uhri on valikoitunut sattumanvaraisesti. Epäillyt ovat kuitenkin rajanneet kohteekseen miehet.

Syytteen nostamisen määräpäivä tapauksessa on 12.4.2021.
Poliisi keskittyy esitutkinnassa selvittämään epäiltyjen liikkeitä ja toimintaa ennen tekoa sekä teon jälkeen. Poliisilla on hallussaan toisen epäillyn kuvaamaksi todettu video ja sen autenttisuus on selvitetty.

Tähän mennessä poliisi on kirjannut rikosilmoituksen yhdestä epäillystä ryöstön yrityksestä. Sen epäillään tapahtuneen Kaupissa murhan yrityksenä tutkittavan teon jälkeen.

Poliisi kiittää yleisöä saamistaan lukuisista vihjeistä ja tiedoista