Uutiset

Pirkanmaalla seitsemän uutta koronatartuntaa - viisi tartunnoista liittyy aiempiin tartuntaketjuihin

Eilen Pirkanmaalla analysoitiin 998 näytettä, joista löytyi seitsemän uutta positiivista tulosta. Näistä viisi liittyy aiempaan tartuntaketjuun ja kahta selvitellään. Noin puolessa syksyn tartunnoista tartunnan lähteen henkilöllisyys on tiedossa. 85 prosentissa tapauksista tiedetään mistä tartunta on saatu.

Pirkanmaalla seitsemän uutta koronatartuntaa - viisi tartunnoista liittyy aiempiin tartuntaketjuihin

Eilen Pirkanmaalla analysoitiin 998 näytettä, joista löytyi seitsemän uutta positiivista tulosta. Näistä viisi liittyy aiempaan tartuntaketjuun ja kahta selvitellään. Noin puolessa syksyn tartunnoista tartunnan lähteen henkilöllisyys on tiedossa. 85 prosentissa tapauksista tiedetään mistä tartunta on saatu.

Kokonaisuudessaan Pirkanmaalla on nyt 415 koronatartuntaa.