Uutiset

Kaksi alaikäistä otettu kiinni Kaupissa tapahtuneesta tapon yrityksestä

Poliisi tutkii Tampereella Kaupin ulkoilualueella tiistaina tapahtunutta tapon yritystä. Teon miespuolinen uhri on toimitettu sairaalaan.

Kaksi alaikäistä otettu kiinni Kaupissa tapahtuneesta tapon yrityksestä

Poliisi tutkii Tampereella Kaupin ulkoilualueella tiistaina tapahtunutta tapon yritystä. 29.9. noin kello 13 Sisä-Suomen poliisi sai tehtävän Kaupin ulkoilualueelle väkivaltatilanteen vuoksi. Alueelta tuli useampi soitto hätäkeskukseen.

Poliisi otti kiinni kaksi nuorta tamperelaista poikaa epäiltyinä tapahtumiin. Kiinniotto tapahtui hieman ennen kello 14:ää. Epäillyt ovat 16- ja 17-vuotiaita. Tällä hetkellä molempia epäillään tapon yrityksestä. Poliisin mukaan miespuolinen uhri on toimitettu TAYSiin. Epäillyt ja uhri eivät ole tuttuja toisilleen.

Poliisi pyytää Kaupin ulkoilualueella klo 12-14 liikkuneilta havaintoja kyseisestä kaksikosta. Ensimmäinen oli pukeutunut mustiin collegehousuihin, sekä mustaan maihinnousutakkiin, jossa koristeena leijonamerkki. Toisella oli yllään tummaa collegevaatetusta. Molemmilla oli päässä pääväriltään mustat lippikset.

Havainnot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 445 317.