Uutiset

FUN Tampereen Kiekkotiimi on valmis alkavaan kauteen

FUN Tampereen Kiekkotiimi: Valtteri Makkonen, Mikko Aaltonen, Mika Laakso

FUN Tampereen Kiekko starttaa kuudennen kautensa yhteistyössä Tampereen Ilveksen kanssa. Tuttuun tapaan FUN Tampereen Kiekko selostaa ja taustoittaa kaikki Ilveksen liigaottelut myös alkavalla kaudella.

FUN Tampereen Kiekkotiimi on valmis alkavaan kauteen

FUN Tampereen Kiekon lähetys käynnistyy aina tuntia ennen ottelua, ollaan sitten kotona tai vieraissa. Ennakkotunnilla kuullaan tuoreet valmentaja- ja pelaajahaastattelut, tarkat asiantuntija-analyysit sekä lähtökohdat illan selostusotteluun. Kulloisenkin ottelun lisäksi syvennytään jokaisessa lähetyksessämme ajankohtaiseen, kiekkoväkeä puhuttelevaan teemaan. Pelin jälkeen selostusottelu perataan huolellisesti jälkipelien muodossa.

Vallitsevan poikkeusajan vuoksi mediaa ei tällä kaudella päästetä pelaajakäytäville ja niiden ympäristöön, joten haastattelukäytännötkin muuttuvat, sillä pelaaja- ja valmentajahaastattelut tehdään etäyhteyden välityksellä. Tämän johdosta FUN Tampereen Kiekko vastaa kuulijoiden toiveisiin ja lisää Ilves-sisältöä lähetyksissään.

FUN Tampereen Kiekkotiimi kaudella 2020-2021 on:

Mikko Aaltonen, selostaja
Valtteri Makkonen, tuottaja, studioisäntä
Mika Laakso, toimittaja

Torstaina 1.10. klo 8 alkaen FUN Tampereen taajuudella kuullaan suora Liigastartti, jossa katsastetaan tarkemmin millaisista asemista tulevaan kauteen lähdetään. Studiovieraina ovat Risto Jalo ja Mika Aro. Lisäksi äänessä ovat Ilveksen ja Tapparan päävalmentaja sekä kapteenit.

FUN Tampereen Kiekko valittiin vuoden 2019 RadioGaalassa vuoden parhaaksi ohjelmaksi paikallisten radio-ohjelmien kategoriassa.

FUN Tampereen Kiekkotiimi haastattelussa (Toim. Pasi Vainionperä)