Uutiset

Poliisi edennyt Nokian raiskaustapauksessa

Tutkinnassa on kuulusteltu miestä, jonka osallisuus tapahtumiin on varmistunut. Poliisi jatkaa edelleen raiskausrikoksen esitutkintaa, mikä saatetaan myöhemmin syyteharkintaan.

Poliisi edennyt Nokian raiskaustapauksessa

Nokian poliisi tiedotti tiistaina Nokian lauantaiaamuöisestä raiskauksesta. Tutkinnassa on kuulusteltu miestä, jonka osallisuus tapahtumiin on varmistunut. Poliisi jatkaa edelleen raiskausrikoksen esitutkintaa, mikä saatetaan myöhemmin syyteharkintaan.

Poliisi ei arvioi jutun näyttöä, sillä sen arviointi kuuluu syyttäjälle ja tuomioistuimelle. Poliisi ei myöskään kuvaile yksityiskohtia tai muutoinkaan tiedota tapahtuneesta enempää, erityisesti uhrin suojelemiseksi.

Nokian poliisi kiittää aiemman tiedotteen johdosta välitettyjä vihjeitä.