Uutiset

Kahden ison puun kaatuminen aiheutti junaliikenteen katkeamisen Tampereella - vika on saatu korjattua

Junaliikenne oli pysähdyksissä Tampereella torstaina kaikkiin liikennesuuntiin sähköradalla katkenneen jännitteen vuoksi. Klo 23.30 sähköradan korjaustyöt saatiin päätökseen ja kaikki raiteet käyttöön.

Kahden ison puun kaatuminen aiheutti junaliikenteen katkeamisen Tampereella - vika on saatu korjattua

Torstaina klo 15.50 kaatui kaksi isoa puuta radalle Tampere - Sääksjärvi välillä rikkoen samalla sähköradan rakenteita.

Junaliikenne oli ensin kokonaan poikki klo 19.15 asti, jolloin saatiin Tampereen ja Sääksjärven väliselle rataosalle yksi raide käyttöön. Normaalisti tällä välillä raiteita on käytössä 3. Klo 23.30 sähköradan korjaustyöt saatiin päätökseen ja kaikki raiteet käyttöön.

Junaliikenne oli pysähdyksissä Tampereella kaikkiin liikennesuuntiin, kerrottiin torstaina Rataliikennekeskuksesta. .