Uutiset

Syysmyrsky lähestyy Pirkanmaata - meteorologi varoittelee puuskittaisesta pohjoistuulesta

Hitaasti etenevä matalapaineen rintama tuo tullessaan Suomeen ja myös Pirkanmaalle varsin voimakkaan syysmyrskyn. Pirkanmaalle myräkkä osuu ensin tänään keskiviikkona sateiden muodossa ja huomenna torstaina tuulet yltyvät jopa myrskylukemiin puuskissa.

Syysmyrsky lähestyy Pirkanmaata - meteorologi varoittelee puuskittaisesta pohjoistuulesta

Hitaasti etenevä matalapaineen rintama tuo tullessaan Suomeen ja myös Pirkanmaalle varsin voimakkaan syysmyrskyn. Pirkanmaalle myräkkä osuu ensin tänään keskiviikkona sateiden muodossa ja huomenna torstaina tuulet yltyvät jopa myrskylukemiin puuskissa. Ilmatieteenlaitoksen päivystävä meteorologi Juha Jantunen kertoi haastattelussa tarkemmin rintaman liikkeistä ja siitä kuinka myös sisämaahan on odotettavissa puuskissa jopa yli 20m/s puhatavaa pohjoistuulta. 

Juha Jantunen haastattelussa 16.9 (Toim. Pasi Vainionperä)