Uutiset

Tapparan ja HPK:n ottelu peruttu koronavirustartunnan vuoksi

Kuvituskuva.

Tapparan ja HPK:n välinen harjoitusottelu on peruttu koronavirustartunnan vuoksi. HPK:n SM-liigajoukkue keskeyttää toimintansa.

Tapparan ja HPK:n ottelu peruttu koronavirustartunnan vuoksi

Tapparan ja HPK:n välinen harjoitusottelu on peruttu koronavirustartunnan vuoksi. HPK:n SM-liigajoukkue keskeyttää toimintansa. Tilanne johtuu HPK:n alle 20-vuotiaiden juniorijoukkueessa todetusta tartunnasta. Aiemmin U20-joukkuetoiminta oli keskeytetty ja U20-joukkue on nyt asetettu karanteeniin. HPK noudattaa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin antamaa vahvaa suositusta toiminnan keskeyttämisestä.

HPK:n piti eilen pelata Lappeenrannassa, mutta ottelu peruutettiin. Myös SaiPa on varotoimenpiteenä perunut tälle päivälle suunnitellun joukkueen yhteisen tapahtuman. Joukkueella on myös vapaa viikonloppu.

Tapparan ja HPK:n liigajoukkueiden oli määrä kohdata torstaina 10.9. Hämeenlinnassa.