Uutiset

Pyöräilijä kuoli Valkeakoskella kolarissa - Poliisi kaipaa havaintoja autoilijasta

Valkeakoskella auto törmäsi polkupyörällä liikkeellä olleeseen mieheen, joka menehtyi tapahtumapaikalla ensihoidosta huolimatta. Autoilija pakeni paikalta ja poliisi pyytää hänestä havaintoja.

Pyöräilijä kuoli Valkeakoskella kolarissa - Poliisi kaipaa havaintoja autoilijasta

Poliisi sai hätäkeskuksesta tiedon liikenneonnettomuudesta keskiviikkona 9.9.2020 kello 4:50 aikaan. Apiankadun ja Urheilukadun risteyksessä Pälkäneen suunnasta tullut auto törmäsi polkupyörällä liikkeellä olleeseen mieheen, joka menehtyi tapahtumapaikalla ensihoidosta huolimatta.

Auton kuljettaja pakeni tapahtumapaikalta. Poliisi jatkaa auton ja sen kuljettajan aktiivista etsintää. Auto on ollut mahdollisesti BMW E65 ja väriltään musta tai tumma. Poliisi pyytää kaikkia joilla on tietoa autosta tai tapahtumasta olemaan yhteydessä Valkeakosken poliisiin virka-aikana numeroon p. 0295445877 tai lähettämään tietonsa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Silminnäkijöiden havaintojen mukaan BMW on ajanut huomattavaa ylinopeutta alueella, jossa on 50 km/h nopeusrajoitus.