Uutiset

Poliisi ottanut yhden kiinni Valkeakosken aamuisesta kuolemaan johtaneesta yliajosta

Poliisi on oman toimintansa ja saamiensa vihjeiden perusteella ottanut kiinni Valkeakoskella rikoksesta epäiltynä yhden henkilön ja löytänyt liikennerikoksen tekovälineenä käytetyn auton. Tekohetkellä autossa olleiden henkilöiden lukumäärä ja henkilöllisyydet on poliisin tiedossa.

Poliisi ottanut yhden kiinni Valkeakosken aamuisesta kuolemaan johtaneesta yliajosta

Poliisi on oman toimintansa ja saamiensa vihjeiden perusteella ottanut kiinni Valkeakoskella rikoksesta epäiltynä yhden henkilön ja löytänyt liikennerikoksen tekovälineenä käytetyn auton. Tekohetkellä autossa olleiden henkilöiden lukumäärä ja henkilöllisyydet on poliisin tiedossa.

Poliisi kaipaa edelleen tietoja henkilöiltä, jotka ovat nähneet BMW-merkkisen auton ennen ja jälkeen tapahtuma-ajan (04:50) liikenteessä Valkeakosken keskusta-alueella. Tutkinnassa on tarkentunut, että rikoksesta epäillään harmaata sedan mallista bemaria.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.