Futis

Diogo Tomásia murjoneet FC Lahden pelaajat saivat pelikieltoja

FC Lahden puolustaja Jean-Christophe Coubronne on saanut Palloliiton kurinpitovaliokunnalta kolmen ottelun pelikiellon. Ilves-ottelussa suoran punaisen kortin saanut hyökkääjä Dimitry Imbongo on saanut ulosajoa seuranneen kahden ottelun lisäksi kaksi peliä lisäpelikieltoa.

Diogo Tomásia murjoneet FC Lahden pelaajat saivat pelikieltoja

Jean-Christophe Coubronne on saanut pelikieltoa, kun iski päällään Diogo Tomásia kasvoihin. Suoran punaisen kortin saanut hyökkääjä Dimitry Imbongo vuorostaan on saanut ulosajoa seuranneen kahden ottelun lisäksi kaksi peliä lisäpelikieltoa.

FC Lahti kertoo verkkosivuillaan harkitsevansa muutoksenhakua päätökseen Urheilun oikeusturvalautakunnasta.

Ilveksen Tomásille Palloliiton kurinpitovaliokunta ei kyseisistä tilanteista pelikieltoa langettanut.