Uutiset

Pågå Oy ja Pastell Oy yhdistävät voimansa

Suomen suurin tapahtuma- ja mediatoteuttaja Pågå Oy yhdistää voimansa tv-lavasteiden ja mittatilaustoteutusten osaajan Pastell Oy:n kanssa.

Pågå Oy ja Pastell Oy yhdistävät voimansa

Suomen suurin tapahtuma- ja mediatoteuttaja Pågå Oy yhdistää voimansa tv-lavasteiden ja mittatilaustoteutusten osaajan Pastell Oy:n kanssa Tampereella.

Yhdistymisen myötä Pirkanmaan alueelle muodostuu uusi Pågå Tampere Oy. Pastell Oy:n toiminnan keskiössä ovat tekniset erikoisratkaisut.

Tampereen alueella kasvava tapahtuma- ja mediatoteutusten kenttä kannustaa alan yrityksiä laajentamaan toimintaansa jopa keskellä korona-aikaa. Myös Tampereen kaupunki on panostanut alueen kehittämiseen niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin AV-tuotantojen näyttämönä. Lukuisat suomalaiset tv-tuotannot on tehty Pirkanmaan alueella.

"Rakennamme Tampereen seudusta määrätietoisesti merkittävää elokuvien, draaman ja tapahtumallisten tv-tuotantojen keskittymää. Tällainen yhdistelmä mahdollistaa yrityksille kasvua ja tarjoaa alan ammattilaisille monipuolisia työmahdollisuuksia. Yritysten sijoittuminen ja syntyvä uusi liiketoiminta ovat osoitus kehityksestä oikeaan suuntaan", toteaa Film Tampereen ohjelmajohtaja Ilkka Rahkonen.

“Tampereella yhdistyy meitä kiinnostavalla tavalla kasvu sekä audiovisuaalisella että tapahtuma-alalla. Yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan alueelle uudenlaisia palveluita erilaisiin media- ja tapahtumatuotantoihin. Pastell Oy:n kanssa huomasimme molempia yhdistävän tinkimättömän asenteen sekä kiinnostuksen kunnianhimoisiin projekteihin. Tämän johdosta päätimme yhdistää voimamme Tampereella”, Pågå Oy:n hallituksen puheenjohtaja Janne Räsänen kertoo.

Pågå Tampere tulee työllistämään säännöllisesti kymmenkunta ihmistä ja yritys tekee tiivistä yhteistyötä Pirkanmaan alueella laajan alihankkijaverkoston kanssa. Yhdistymisen myötä Tampereella toiminut Production Mill X Hiili Tampere Oy jää osaksi Pågå Tampere Oy:tä.