Uutiset

Tamperelaislähtöisen OptoFidelityn uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lasse Lepistö

Tampereelta lähtöisin oleva OptoFidelity jatkaa vahvaa kasvuaan ja saavuttaa tänä vuonna ainakin 50 prosentin kasvulukemat. Kosketusnäyttöjen testauslaitteita valmistavan OptoFidelityn uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lasse Lepistö.

Tamperelaislähtöisen OptoFidelityn uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lasse Lepistö

Kosketusnäyttöjen testauslaitteita valmistavan OptoFidelityn uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lasse Lepistö. Lepistö on työskennellyt yrityksessä lähes sen perustamisesta saakka, ja kuului yrityksen omistajiin ennen kuin se siirtyi kolme vuotta sitten kiinalaisen CYG-konsernin omistukseen. Yrityksen edellinen toimitusjohtaja Pertti Aimonen jatkaa OptoFidelityn hallituksessa ja panostaa aikansa strategiatyöhön.

OptoFidelity on toimittanut testausautomaatiota perustamisestaan 2005 lähtien lukuisille tunnetuille kuluttajaelektroniikkavalmistajille pääasiassa USA:ssa ja Aasiassa. Yrityksen asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Google ja Samsung.