Uutiset

TTT aloittaa yt-neuvottelut - ei vaikutusta syksyn esitystoimintaan

Tampereen Työväen Teatteri aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Teatterin syksylle suunniteltu esitystoiminta jatkuu aiemmin ilmoitetun mukaisesti.

TTT aloittaa yt-neuvottelut - ei vaikutusta syksyn esitystoimintaan

Tampereen Työväen Teatteri aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Tavoitteena on yhteisesti keskustellen löytää keinot, joilla varmistetaan esitystoiminta sekä reagointi- ja toimintakyky jatkuvasti muuttuvassa pandemiatilanteessa.

Teatterin syksylle suunniteltu esitystoiminta jatkuu aiemmin ilmoitetun mukaisesti. Näin ollen yhteistoimintaneuvottelut eivät vaikuta teatterin asiakkaisiin.

”Teatterin tehtävä on esittää ja juuri sitä me haluamme tehdä. Ja me pystymme siihen”, kommentoi teatterinjohtaja Otso Kautto. ”Me haluamme säilyttää kykymme reagoida, kykymme toimia ja me haluamme säilyttää työpaikat. Aloitamme nyt yhteisen keskustelun siitä, miten tämä toteutetaan”.