Uutiset

UROS LIVE otetaan käyttöön joulukuussa 2021

UROS LIVE -areenan käyttöönoton ajankohta on varmistunut. Areenan ensimmäisten tapahtumien aikataulu tarkentuu myöhemmin.

UROS LIVE otetaan käyttöön joulukuussa 2021

Euroopan ensimmäinen kaupungin sydämessä sijaitseva monitoimiareena valmistuu Tampereen Kannen alueelle joulukuussa 2021.

Tuolloin UROS LIVE -areenassa toimiva kumppaniverkosto voi aloittaa oman liiketoimintansa areenan tiloissa. Areenalla tulevat jatkossa pelaamaan kummatkin Tampereen liigajoukkueet Tappara ja Ilves.

Lisäksi laajasta kumppaniverkostosta areenalla tulevat toimimaan hotellioperaattori Lapland Hotels, ravintolatoimija NoHo Partners, Veikkauksen kasino sekä Lippu.fi.

Juttu jatkuu kuvan alla

”On äärimmäisen hienoa, että valmistumisen aikataulu on nyt varmistunut. Tämä on upea uutinen paitsi joukkueille, kumppaneillemme sekä tapahtumajärjestäjille, mutta myös kaikille tamperelaisille. Areenan on tarkoitus sykkiä elämää vuoden jokaisena päivänä myös tapahtumien ulkopuolella ja toimia kaupunkilaisten olohuoneena”, iloitsee UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

Useiden tapahtumajärjestäjien joukosta etenkin tamperelaiset jääkiekkojoukkueet Tappara ja Ilves odottavat uuteen kotiareenaan siirtymistä innolla.

”Uusi kotiareena on meille seurana tietenkin todella tärkeä asia. Olosuhteet ja ominaisuudet ovat pelaajille ja katsojille aivan huippuluokkaa, ei tämän tason areenaa ole Suomessa vielä koskaan ollutkaan. Tapparan historiassa kääntyy uusi sivu UROS LIVE -areenan tuodessa meille kansainvälisen tason olosuhteet”, Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro tunnelmoi.

”On hienoa, että pääsemme UROS LIVE -areenalle Suomen parhaisiin puitteisiin. Tämä on paitsi joukkueelle, niin myös kannattajillemme ja yhteistyökumppaneillemme upea mahdollisuus. Ottelutapahtuma ja saavutettavuus kaupungin ytimessä nostavat meidät täysin uudelle tasolle”, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo jatkaa.

Areenan tapahtumajulkistusten aikatauluihin palataan syksyn 2020 aikana. UROS LIVE -areena toimii jääkiekon MM-kisojen päänäyttämönä toukokuussa 2022.

UROS LIVE -areena lukuina:

UROS LIVE -areena valmistuu joulukuussa 2021
Katsomokapasiteetti jääkiekko-otteluissa:
28 metrin kaukalolla 13 330 katsojaa
26 metrin kaukalolla 13 500 katsojaa
Katsomokapasiteetti konserttikäytössä: 12–15 000 katsojaa
Areenan hotellissa yhteensä 273 hotellihuonetta
Areenassa yhteensä 52 aitioita
Joukkueiden ja esiintyjien käyttöön 6 pukuhuonetta ja optio 2 lisäpukuhuoneelle