Uutiset

Pyrinnön haaviin neljäs ulkomaalaisvahvistus - Marlon Johnsonilla mittaa 208-senttiä

Tampereen Pyrinnön amerikkalaiskvartetti saa lopullisen muotonsa, kun 208-senttinen Marlon Johnson saapuu Suomeen ja Tampereelle. Pyrinnöllä on nyt tuoreen sopimuksen myötä kymmenen pelaajaa tulevalle kaudelle.

Pyrinnön haaviin neljäs ulkomaalaisvahvistus - Marlon Johnsonilla mittaa 208-senttiä

Viime kaudella 26-vuotias Johnson pelasi Kanadan NBL-liigassa Pyrinnön kanssa myöskin tulevaa kautta koskevan sopimuksen tehneen Brady Skeensin kanssa.

Johnson aloitti yliopistouransa Junior College-tasolla Tallahassee Community Collegessa. Kahden Tallahassee kauden jälkeen Johnson siirtyi NCAA II-tason New Mexicon yliopistoon. Viimeisellä yliopistokaudelleen Johnson keräsi tehot 14,4 pistettä ja 10,3 levypalloa ottelua kohden, peliajan ollessa hieman yli 34 minuuttia. Lisäksi heiton torjuntoja Johnsonille kirjattiin 1,6 per peli.

Sopimuksen myötä Pyrinnöllä on nyt kymmenen pelaajaa kasassa ensi kaudelle. Pelaajasopimukset kaudelle 2020-2021: Osku Heinonen, Justus Kilpinen, Lassi Kilpinen, Shawn Hopkins, Panu Peltokangas, Valtteri Leppänen, David Gonzalvez, Marcus Lewis, Brady Skeens ja Marlon Johnson.