Uutiset

Poliisi järjestää syyskuun alussa polkupyörien huutokaupan Tampereella

Poliisi järjestää Tampereella pääpoliisiasemalla Sorinkatu 12 sisäpihalla polkupyörien huutokaupan torstaina 3.9. kello 12 alkaen. Sisäänpääsy on mahdollista kello 11.45 - 12.30. Huutokaupassa on noin 170 polkupyörää.

Poliisi järjestää syyskuun alussa polkupyörien huutokaupan Tampereella

Poliisi järjestää Tampereella pääpoliisiasemalla Sorinkatu 12 sisäpihalla polkupyörien huutokaupan torstaina 3.9. kello 12 alkaen. Sisäänpääsy on mahdollista kello 11.45 - 12.30. Huutokaupassa on noin 170 polkupyörää.

Koronatilanteesta johtuen paikalle pääsee enintään 100 ensimmäistä. Tilaisuudessa on käytettävä suojamaskia koko ajan, niitä on myös jaossa huutokauppaan tuleville. Huomioitava huutokaupassa on myös turvavälit.

Poliisin löytötavaratoimisto on suljettuna 3.9. huutokaupan vuoksi.