Uutiset

Pirkanmaalla jälleen yksi koronatartunta

Kolmatta päivää putkeen koronatilastot kasvoivat Pirkanmaan osalta yhdellä tartunnalla. Eilen analysoitiin kaikkiaan 1245 näytettä.

Pirkanmaalla jälleen yksi koronatartunta

Pirkanmaalla on jälleen ilmennyt yksi uusi koronatartunta. Eilen Pirkanmaan Sairaanhoitopiirissa analysoitiin kaikkiaan 1245 näytettä. Kyseessä on jo kolmas päivä peräkkäin, kun tilastot Pirkanmaalla kasvavat yhdellä tapauksella. Kaikkiaan PSHP:n alueella on varmistettu 255 koronatartuntaa.

Koko maassa vuorokauden aikana tartuntoja raportoitiin vuorokauden aikana 29. Viimeisen kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 317, mikä on 143 enemmän kuin edellisellä vastaavalla jaksolla.

Tampereella jätevesistä ei tällä viikolla koronavirusta havaittu. Viimeisimmät näytteet otettiin viime sunnuntaina ja maanantaina. Terveyden ja hyvinvoinninlaitos seuraa suurimpien kaupunkien jätevesiä, joista voidaan havaita koronatilanteen kehitystä jo ennen varsinaisia sairastumisia.

Elokuun 9. ja 10. päivä Viinikanlahden puhdistamolta otetuista näytteistä koronavirusta todettiin esiintyvän.