Uutiset

Pyrintö hankki taas pelaajan Kanadasta

Pyrintö julkaisi jo toisen pelaajasopimuksen tällä viikolla. Aiemmin julkaistun Marcus Lewisin tapaan myös Brady Skeens siirtyy Suomeen Kanadasta.

Pyrintö hankki taas pelaajan Kanadasta

Korisliigaan valmistautuva Tampereen Pyrintö vahvistaa rivejään 25-vuotiaalla yhdysvaltalaisella Brady Skeensillä. 201-senttinen Skeens saapuu Suomeen Kanadasta, jossa hän aloitti ammattilaisuransa. Skeensiltä odotetaan ennakkoon apuja etenkin puolustuspelaamiseen ja levypalloihin.

Pyrinnöllä on nyt yhteensä yhdeksän pelaajasopimusta tulevalle kaudelle: Osku Heinonen, Justus Kilpinen, Lassi Kilpinen, Shawn Hopkins, Valtteri Leppänen, Panu Peltokangas, David Gonzalves, Marcus Lewis ja Brady Skeens.

Korisliiga käynnistyy 14. lokakuuta. Pyrinnön avausvastustaja on Kouvolan Kouvot.