Uutiset

Poliisi saanut satoja ilmoituksia mopojen aiheuttamista häiriöistä

Poliisi muistuttaa myös vanhempien vastuusta nuorten liikennekäyttäytymisessä mm. mopojen kanssa. Sisä-Suomen poliisille on tehty tänä kesänä satoja ilmoituksia mopojen ja muiden vastaavien kulkuneuvojen aiheuttamista häiriöistä.

Poliisi saanut satoja ilmoituksia mopojen aiheuttamista häiriöistä

Sisä-Suomen poliisi toivoo vanhempien käyvän keskusteluita nuorten kanssa liikenteen pelisäännöistä mopoja, mopoautoja ja muita nuorison suosimia kulkuvälineitä koskien. Poliisi on saanut tänä kesänä huomattavasti aiempaa enemmän ilmoituksia mm. mopojen aiheuttamista häiriöistä koko Sisä-Suomen poliisin alueelta. Valvontapyyntöjä on tullut kaikkiaan satoja.

Liikenneturvallisuuden huomioimisen lisäksi tulee muistaa, että ajoneuvon käsittelystä ei saa aiheutua kohtuutonta melua. Vanhempien on myös hyvä varmistaa, että heidän lapsensa mopoa tai muuta kulkuneuvoa ei ole viritetty ja että se on muutenkin kunnossa.