Uutiset

Tullikamari sai uuden ravintolapäällikön

Mirka Sirviä-Mäkelä on Tullikamarin uusi ravintolapäällikkö (kuva: Carolin Büttner)

Tampereen tunnetuimpiin keikkapaikoihin lukeutuva Tullikamari on saanut uuden ravintolapäällikön, kun pestiä 15 vuotta hoitanut Arto Vuopponen siirtyi tehtävästä sivuun. Uusi päällikkö on Mirka Sirviä-Mäkelä.

Tullikamari sai uuden ravintolapäällikön

Tampereen Tullikamarin ravintolapäällikkö on vaihtunut, kun Mirka Sirviä-Mäkelä johtaa nyt ravintolatoimintaa. 

Tampereen Tullikamarilla vuodesta 1995 työskennellyt ja viimeiset 15 vuotta ravintolapäällikkönä toiminut Arto Vuopponen siirtyi omasta tahdostaan takaisin “rivimieheksi”.

– Alan olla jo siinä iässä, että muodikas ajatus downshiftaamisesta alkoi viehättää todella paljon, 53-vuotias Vuopponen naurahtaa.

Vuopposen paikalle valittiin 20 hakijan joukosta 38-vuotias kangasalalainen Mirka Sirviä-Mäkelä. Sirviä-Mäkelällä on noin 10 vuoden kokemus erilaisten ravintoloiden pyörittämisestä Tampereella, Kangasalla ja Urjalassa. Hänen viimeisin työpaikkansa oli Valmetilla, jossa Sirviä-Mäkelä toimi mm. työnopettajana.

Opintiellä hotelli-, majoitus- ja suurtalouspuolen erikoisammattitutkinnon sekä oikeustradenomin tutkinnon saavuttanut Mirka Sirviä-Mäkelä tuo Tullilkamarin jo vahvaan perusosaamiseen omia, kokemuksen mukana karttuneita näkemyksiään.

Korona-aika vaikuttaa yhä Tullikamarin toimintaan. Konserttitoiminta on keskeytetty vielä elokuun ajan, mutta starttaa jälleen syyskuussa, jos koronarajoitukset antavat myöten.

Tampereen Tullikamarin toiminta elävän musiikin ja muun kulttuurin puolesta on jatkunut jo yli 30 vuotta. Siinä ajassa Tullikamarista on tullut merkittävä suomalainen keikkapaikka ja tapahtumakeskus: Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä lähes neljännesmiljoona kävijää.