Uutiset

Poliisilta tiedote Nokian kuolonkolarista

Poliisi on kiinnostunut Nokialla sunnuntaiyönä sattuneen kuolonkolarin uhrien sosiaalisen median päivityksistä. Onnettomuudessa menehtyi kolme nuorta. Lisäksi yksi turma-autossa olleista on sairaalahoidossa.

Poliisilta tiedote Nokian kuolonkolarista

Poliisi tiedotti aiemmin sunnuntaina, 16.8.2020 kello 01.16 tapahtuneesta auton tieltä suistumisesta, jossa kolme henkilöä menehtyi ja yksi toimitettiin sairaalaan. Poliisi jatkaa asian tutkintaa eikä tiedota toistaiseksi enempää tapahtuneesta.

Tietojen mukaan autossa olleet ovat laittaneet kuvia ja videoita omille somealustoille ja poliisi on saanut osan näistä haltuunsa. Poliisi pyytää vielä uhrien tuntevia henkilöitä välittämään uhrien somepäivityksiä poliisille vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamaan Nokian poliisiin, 0295 445 888.