Uutiset

Västinginmäkeen kaavaillaan asuntoja 2900 henkilölle

Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunta hyväksyi eilen Västinginmäen alueen asemakaavan. Vuoreksen pohjoispuolelle on tulossa asuinalue lähes 3000 asukkaalle.

Västinginmäkeen kaavaillaan asuntoja 2900 henkilölle

Vuoreksen läheisyyteen, Särkijärven pohjoispuolella sijaitsevaan Västinginmäkeen on tulossa koti noin 2 900 uudelle asukkaalle. Uutta asuinrakentamista on yhteensä noin 130 000 kerrosneliömetriä, jossa on kerrostaloja, yhtiömuotoisia pientaloja sekä omakotitontteja.

Asemakaavaan merkitään myös Särkijärven ympäri kiertävä ulkoilureitti, palstaviljelyaluevaraus ja uusia pyöräteitä metsäympäristöön. Rakentaminen sijoittuu monimuotoiseen metsämaastoon Vuoreksen puistokadun molemmin puolin.

Yhdyskuntalautakunta hyväksyi eilen asuinalueen ensimmäisen asemakaavan, joka menee vielä kaupunginhallituksen ja -valtuuston käsittelyyn.