Uutiset

Hilkka-Liisa Iivanainen ja Tanjalotta Räikkä jatkavat Tampereen Teatterikesän taiteellisessa johtoryhmässä

Hilkka-Liisa Iivanainen ja Tanjalotta Räikkä.

Tampereen Teatterikesän hallitus on valinnut festivaalin taiteelliseen johtoryhmään ohjaaja-käsikirjoittaja Hilkka-Liisa Iivanaisen ja näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja Tanjalotta Räikän

Hilkka-Liisa Iivanainen ja Tanjalotta Räikkä jatkavat Tampereen Teatterikesän taiteellisessa johtoryhmässä

Tampereen Teatterikesän hallitus on valinnut festivaalin taiteelliseen johtoryhmään ohjaaja-käsikirjoittaja Hilkka-Liisa Iivanaisen ja näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja Tanjalotta Räikän. He ovat toimineet jo aiemmassa taiteellisessa kokoonpanossa ja aloittavat nyt kaksikkona uuden kolmivuotiskauden.

Ohjaaja Aleksis Meaneyn kausi päättyy elokuussa. Taiteellinen johtoryhmä vastaa pääohjelmiston esitysvalinnoista. Myös toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl toimii työnsä puolesta tiimin jäsenenä.

Festivaalin hallituksen päätös perustuu pääohjelmiston taiteellisen suunnittelun pitkäjänteiseen kehittämiseen ja jatkuvuuden takaamiseen.

"Taiteellisen johtoryhmän valinnan perusteena on festivaalin pitkäjänteinen kehittäminen. Haluamme taata toiminnalle jatkuvuutta. Kaksikon myötä tavoitteena on kehittää uusia toimintamalleja, vahvistaa entisestään kansainvälisiä verkostoja sekä saada uusia kontakteja ja näkökulmia festivaalin taiteellisiin sisältöihin", kertoo Teatterikesän hallituksen puheenjohtaja Reino Bragge.