Uutiset

Tampereen seudun joukkoliikenne siirtyy talvikauteen vaiheittain

Nysse siirtyy talvikauden aikatauluihin tänä vuonna vaiheittain. Syynä on koronaepidemian aiheuttama talouden merkittävä heikentyminen, joka edellyttää säästötoimenpiteitä. Seurannassa on joukkoliikenteen matkustajamäärät, jotta bussit eivät ruuhkautuisi. Tarvittaessa liikennettä voidaan lisätä.

Tampereen seudun joukkoliikenne siirtyy talvikauteen vaiheittain

 Nysse siirtyy talvikauden aikatauluihin tänä vuonna vaiheittain. Syynä on koronaepidemian aiheuttama talouden merkittävä heikentyminen, joka edellyttää säästötoimenpiteitä. Seurannassa on joukkoliikenteen matkustajamäärät, jotta bussit eivät ruuhkautuisi. Tarvittaessa liikennettä voidaan lisätä.

Talvikauden aloituspäivät ovat 10.8. ja 14.9., ja aikataulut ovat voimassa vain vuoden loppuun eli 31.12.2020 asti. Kevätkauden liikenteestä päätetään syksyn aikana, kun käytettävissä on tarkempi arvio matkustajamäärän ja lipputulojen kehittymisestä.

Suurin osa linjoista siirtyy talvikauden aikatauluihin maanantaina 10.8. Linjat 8, 9 ja 38 siirtyvät talvikauden aikatauluihin vasta 14.9. Lisäksi linja 24 on kesätauolla 13.9. asti. Linjalla 42 osa talvikauden ruuhkavuoroista ei liikennöi 13.9. asti.

Tarkemmat tiedot löydät Tampereen seudun joukkoliikenteen verkkosivuilta.