Uutiset

Vapriikin yleisöopastukset aloitetaan museossa jälleen elokuun alusta

Kuva: Reetta Tervakangas / Vapriikki

Museokeskus Vapriikki tiedotti eilen tiistaina, että yleisöopastukset aloitetaan museossa jälleen elokuun alusta. Elokuussa opastuksia järjestetään kaikkina muina avoinnaolopäivinä, paitsi perjantaina. Osallistujamäärä on kuitenkin rajoitettu 20 henkeen.

Vapriikin yleisöopastukset aloitetaan museossa jälleen elokuun alusta

Koronaepidemia muutti niin Vapriikin, kuin muidenkin museoiden, aikataulut uusiksi. Museonjohtaja Marjo-Riitta Saloniemi kertoo, että Vapriikki on onneksi saanut sovittua hyvin näyttelyiden uudet aikataulut. Esim. Apinat – kädellisten tarina, jonka piti avautua jo tänä kesänä, siirtyy vuoden 2021 lopulle. Uutta näyttelyä tänä syksynä ei Vapriikkiin rakenneta. Ostia, portti Roomaan -näyttelyn tilalle tulee uusi päänäyttely ensi keväänä.

Vapriikin museojohtaja Marjo-Riitta Saloniemi haastattelussa 29.7