Uutiset

Poliisi pyytää tunnistuksia Nokian kesäkuisiin tulipaloihin liittyen

Nokialla, Haaviston alueella, sytytettiin 3. - 13.6. useita rakennuksiin kohdistuneita tulipaloja. Kuvan nuorella miehellä epäillään olevan tietoa paloista.

Poliisi pyytää tunnistuksia Nokian kesäkuisiin tulipaloihin liittyen

Sisä-Suomen poliisi pyytää tunnistuksia liittyen Nokian kesäkuisiin tulipaloihin. Nokialla, Haaviston alueella, sytytettiin 3. - 13.6. useita rakennuksiin kohdistuneita tulipaloja. Osassa vahingot jäivät vähäisiksi, mutta osa rakennuksista tuhoutui palossa täysin tai vahingoittui merkittävästi.

Poliisi on selvittänyt kyseisiä tulipaloja ja kuvan nuorella miehellä epäillään olevan tietoa paloista. Miestä pyydetään ilmoittautumaan poliisille tai hänet tunnistavia ilmoittamaan kuvan miehen tiedot Nokian poliisiin, 0295 445 888 (8-16), 0800 90022 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.