Uutiset

Hautalantiellä iso tulipalo energiapuukasassa - sammutustyöt käynnissä

Hautalantiellä Enerkon Oy:n energia- ja ympäristöpalvelun toimipisteessä palaa energiapuukasa. Sammutustyöt on käynnissä. Paikalle on hälytetty parisenkymmentä yksikköä.

Hautalantiellä iso tulipalo energiapuukasassa - sammutustyöt käynnissä

Tampereella Hautalantiellä Enerkon Oy:n energia- ja ympäristöpalvelun toimipisteessä palaa edelleen suuri noin hehtaarin kokoinen energiapuukasa. Palo on saatu rajattua, mutta sammutustyö tulee kestämään vielä useita tunteja, koska kohteen raivaus joudutaan tekemään kaivinkoneiden avustamana. Palo on lähtenyt todennäköisesti murskainkoneesta.

Palopaikalta leviää edelleen savua Linnainmaan ja Pappilan alueelle. Alueiden ihmisiä sekä muuallakin savuhavaintoja huomattaessa kehotetaan ihmisiä pysymään sisätiloissa ja sulkemaan ikkunat ja ilmanvaihto. Savun suuntaa seurataan ja tällä hetkellä se menee kohti pohjoista.