Uutiset

Kaukajärven yliajosta etsityn Audin omistaja on ilmoittautunut poliisille

Kaukajärvellä Juvankadulla tiistaina miehen yliajaneen mustan Audin omistaja on ilmoittautunut Tampereen poliisille. Tässä vaiheessa on todennäköistä, että kyseistä autoa on kuljettanut muu kuin auton omistajaksi merkitty henkilö. Asian tutkinta jatkuu kuulusteluin.

Kaukajärven yliajosta etsityn Audin omistaja on ilmoittautunut poliisille

Nuori mies jäi henkilöauton alle Tampereella myöhään tiistai-iltana. Onnettomuus sattui hieman ennen puoltayötä Juvankadulla Kaukajärvellä. Auton alle jäänyt mies kuljetettiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Tapahtumapaikalta oli poistunut musta farmarimallinen Audi -merkkinen henkilöauto. Auton omistaja on nyt ilmoittautunut poliisille. Tässä vaiheessa on todennäköistä, että kyseistä autoa on kuljettanut muu kuin auton omistajaksi merkitty henkilö. Asian tutkinta jatkuu kuulusteluin.

Uutisoimme asiasta eilen ja uutiseen pääset tästä.