Uutiset

Yliajaja pakeni paikalta Kaukajärvellä - poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

Tampereella Juvankadulla tiistaina 14.7.2020 noin kello 23.30 nuori mieshenkilö joutui henkilöauton yliajamaksi. Tapahtumapaikalta oli poistunut musta farmarimallinen Audi -merkkinen henkilöauto. Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta

Yliajaja pakeni paikalta Kaukajärvellä - poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

Tampereella Juvankadulla tiistaina 14.7.2020 noin kello 23.30 nuori mieshenkilö joutui henkilöauton yliajamaksi. Tapahtuma sattui Juvankatu 14 kohdalla. Nuori jouduttiin kuljettamaan sairaalahoitoon saamaan hoitoa vammoihinsa. Tapahtumapaikalta oli poistunut musta farmarimallinen Audi -merkkinen henkilöauto. Auton oikeanpuoleinen sivupeili oli rikkoutunut ja mahdollisesti auton kylkeen on tullut myös vaurioita. Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta ja niistä voi ilmoittaa numeroon 0800-90022 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi