Uutiset

Pyynikin gineille kaksoisvoitto kansainvälisessä kilpailussa

Tamperelaistislaamo Pyynikin Distilling Company on voittanut kultaa kansainvälisesti arvostetussa Meininger's International Spirits Awards -kilpailussa Saksassa. Kultaa sai uusi Pyynikin Lapsang Souchong Smoked Tea Gin. Lisäksi hopean nappasi Pyynikin Payday Craft Gin.

Pyynikin gineille kaksoisvoitto kansainvälisessä kilpailussa

Tamperelaistislaamo Pyynikin Distilling Company on voittanut kultaa kansainvälisesti arvostetussa Meininger's International Spirits Awards -kilpailussa Saksassa. Kultaa sai uusi Pyynikin Lapsang Souchong Smoked Tea Gin. Lisäksi hopean nappasi Pyynikin Payday Craft Gin.

Pyynikin Distilling Companyn tuotteet ovat menestyneet hyvin alan kilpailuissa. Meininger's International Spirits Awards -kisasta tuli vuotta aiemmin kultaa Payday Craft Ginille. Lisäksi samainen gini valittiin alkukesällä englantilaisessa The Gin Guide Awards -kilpailussa parhaaksi pohjoismaiseksi giniksi, ja oman sarjansa 3.-5. parhaaksi giniksi.

Pyynikin Distilling Company on vuonna 2019 perustettu tamperelaistislaamo ja on osa Pyynikin Brewing Companya.