Uutiset

Manse PP otti ensimmäisen voittonsa Superpesiksessä

Manse PP otti avausvoittonsa miesten Superpesiksessä, kun Kankaanpää Maila kaatui kotiutuslyöntien jälkeen. Kotiutuslyönneissä tamperelaiset olivat parempia juoksuin 3 – 0 ja koko ottelu meni Manselle jaksoin 2 – 1.

Manse PP otti ensimmäisen voittonsa Superpesiksessä

Manse PP otti avausvoittonsa miesten Superpesiksessä, kun Kankaanpää Maila kaatui kotiutuslyöntien jälkeen. Avausjaksolla kotijoukkue KaMan vahva alku riitti jaksovoittoon juoksuin 3 – 2. Toisella jaksolla Mansen kiri tuotti tulosta ja joukkue nousi viimeisessä vuoroparissa kolmen juoksun takaa-ajoasemasta jaksovoittoon juoksuin 4 – 3. Supervuorossa ei juoksuja nähty, mutta kotiutuslyönneissä tamperelaiset olivat parempia juoksuin 3 – 0 ja näin koko ottelu meni Manselle jaksoin 2 – 1.

Mansen seuraava ottelu pelataan perjantaina Kaupissa, minne vieraaksi saapuu Hyvinkään Tahko.

Kankaanpää jatkaa sunnuntaina kotiottelulla Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan.