Futis

Ilves aloitti kauden voitolla maali-iloittelussa

Ilves avasi 241 päivän odotuksen jälkeen Veikkausliiga-kautensa voitolla IFK Mariehamnista. Ilves teki ottelussa neljä maalia, joista vastasivat Lauri Ala-Myllymäki, Jair, Tiemoko Fofana ja Eero Tamminen.

Ilves aloitti kauden voitolla maali-iloittelussa

Ilves aloittti kauden Ratinan stadionilla koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Aivan kaikki mahdolliset paikat ei ollut käytössä, kun sallitusta 3500 paikasta oli myytynä 2063.

Vierailijat IFK Mariehamn onnistui viemaan avauspuolikkaan ja oli tauolla 0-1 johdossa. Ilves kuitenkin tuli toiseen erään vauhdilla ja onnistui tekemään neljä osumaa. Maaleista vastasivat Lauri Ala-Myllymäki, Jair, Tiemoko Fofana ja Eero Tamminen. Lopputulos Ilveksen hyväksi oli 4-3.

Ilveksen seuraava ottelu on ensi viikon tiistaina 7.7, kun Ilves matkaa Turkuun TPS:n vieraaksi.