Uutiset

Tampereen kaupungilta vuokrahelpotuksia yrityksille ja yhteisöille 350,000 eurolla

Tampereen kaupunki on myöntänyt hakemuksista vuokravapautuksia ja -helpotuksia yritystoimintaa harjoittaville maanvuokralaisilleen sekä tori- ja myyntipaikkojen ja ulkotarjoilualueiden yrittäjille. Vuokrahelpotuksia myönnettiin hakemuksiin perustuen kaikkiaan noin 350.000 euroa.

Tampereen kaupungilta vuokrahelpotuksia yrityksille ja yhteisöille 350,000 eurolla

Tampereen kaupunki on myöntänyt hakemuksesta vuokravapautuksia ja -helpotuksia yritystoimintaa harjoittaville maanvuokralaisilleen sekä tori- ja myyntipaikkojen ja ulkotarjoilualueiden yrittäjille. Vuokrahelpotuksia myönnettiin hakemuksiin perustuen kaikkiaan noin 350.000 euroa. Aiemmin kaupunki on myöntänyt vuokrahelpotuksia kaupungin vuokratiloissa toimiville yrityksille ja yhteisöille, joiden toiminta on korona-pandemian aikaisten rajoitusten vuoksi estynyt.

Määräaikaan mennessä jätettiin maanvuokria koskevia hakemuksia 41. Ne koskivat yhteensä 44 tonttia tai aluetta. Toripaikkojen ja ulkotarjoilualueiden vuokranhelpotuksia myönnettiin 32 hakijalle.

Tukea voidaan myöntää suorina avustuksina, takaisin maksettavina ennakkoina sekä verotuen muodossa kyseisen yrityksen mihin tahansa kustannuksiin. Vuokravapautuksissa kyse ei ole valtiontuen antamisesta, vaan sopimusoikeudellisesta toimenpiteestä olosuhteiden olennaisessa muutostilanteessa.