Uutiset

Särkänniemi Zones lopettaa toimintansa Ideaparkissa

Kuva: Ideapark.fi

Vuodesta 2018 toiminut Särkänniemi Zones lopettaa sisähuvikeskustoimintansa Lempäälän Ideaparkissa.

Särkänniemi Zones lopettaa toimintansa Ideaparkissa

Särkänniemi Zones lopettaa sisähuvikeskustoimintansa Lempäälän Ideaparkissa. Tampereen Särkänniemi Oy:n tytäryhtiö FunZones Oy:n huvipuisto on ollut suljettuna koronavirustilanteen vuoksi maaliskuusta alkaen.

Särkänniemen kehitysjohtaja ja FunZones Oy:n hallituksen jäsen Ville Aarresuo kertoo, että päätöksen taustalla on koronaviruspandemiasta aiheutunut poikkeustilanne.

”Poikkeusolot ovat asettaneet kaikki matkailutoimijat hyvin haastavaan tilanteeseen. Vastuullinen avaaminen on edellyttänyt monia erityisjärjestelyitä. Särkänniemen huvipuiston avasimme lähes puolitoista kuukautta tavallista myöhemmin. Sisäpuistojen kohdalla kevään luokkaretkisesongin menettämisellä on vielä suhteessa suurempi vaikutus. Taloudellinen tilanne on nyt tällä alalla haastava kaikille, ja tässä vaiheessa on pohdittava uudessa valossa toiminnan ja kehittämisen painopisteitä”, Aarresuo kertoo.

Särkänniemi Zones-sisähuvikeskus avattiin Ideaparkissa keväällä 2018. FunZones Oy on Tampereen Särkänniemi Oy:n tytäryhtiö, josta Särkänniemi omistaa 66,6 % ja Nordia Management 33,3 %.