Uutiset

Kotiteollisuus ja Peer Günt Akun Tehtaan striimikeikalla viikonloppuna

Keikat ovat kaikille avoimia. Katsojalla on kuitenkin mahdollisuus tukea ja olla mahdollistamassa keikkaa vapaaehtoisella lippumaksulla.

Kotiteollisuus ja Peer Günt Akun Tehtaan striimikeikalla viikonloppuna

Kotiteollisuus ja Peer Günt ovat nähtävissä Akun Tehtaan striimikeikoilla kesäkuun viimeisenä viikonloppuna. Hard Rock -yhtye Peer Günt nousee Live Stream TV:n estradille pe 26.6. klo 20.00. Yhtye tunnetaan mm. kappaleistaan ”Backseat” ja ”I Don't Wanna Be a Rock 'n' Roll Star”. Syksyllä 2016 Peer Günt juhli 40-vuotista taivaltaan kattavalla klubikiertueella ympäri Suomen. Nykyään Peer Günt keikkailee kausiluontoisesti keskittyen enimmäkseen festivaalien ja isoimpien rock-klubien kiertämiseen.Keikan yhteydessä on myynnissä vapaaehtoisia kannatuslippuja sekä uusia fanituotteita.

Lappeenrantalainen Kotiteollisuus soittaa Live Stream TV -keikkansa la 27.6. klo 20.00. Yhtye on yksi suomalaisen raskaan rockin arvostetuimmista yhtyeistä, jonka suurimpia hittejä ovat mm. "Rakastaa/ei rakasta", "Helvetistä itään" ja "Minä olen". Live Stream TV:llä nähdään yksi harvoista kesän Kotiteollisuus-striimeistä.

Lähetyksiin pääsee mukaan osoitteessa www.livestreamtv.fi. Keikat ovat kaikille avoimia. Katsojalla on kuitenkin mahdollisuus tukea ja olla mahdollistamassa keikkaa vapaaehtoisella lippumaksulla. Keikan aikana alustalla on myynnissä myös artistien fanituotteita.