Kiekko

Ilveksen tähtäimessä on olla merkittävä eurooppalainen huippuseura vuonna 2025

Risto Jalo järkeili itselleen mieleisen pelinumeron.

Ilves-Hockey Oy huhtikuun lopussa päättynyt tilikausi tuotti ennätyksellisen 7,1 miljoonan euron liikevaihdon ja 210 000 euron voitollisen tuloksen. Tähän kun yhdistetään liigan neljäs sija, voidaan puhua varsin onnistuneesta kaudesta.

Ilveksen tähtäimessä on olla merkittävä eurooppalainen huippuseura vuonna 2025

Ilves-Hockey Oy huhtikuun lopussa päättynyt tilikausi tuotti ennätyksellisen 7,1 miljoonan euron liikevaihdon ja 210 000 euron voitollisen tuloksen. Tähän kun yhdistetään liigan neljäs sija, voidaan puhua varsin onnistuneesta kaudesta.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Ilves-Hockey Oy huhtikuun lopussa päättynyt tilikausi tuotti ennätyksellisen 7,1 miljoonan euron liikevaihdon ja 210 000 euron voitollisen tuloksen. Tähän kun yhdistetään liigan neljäs sija, voidaan puhua varsin onnistuneesta kaudesta.