Uutiset

Osku Heinonen ja Pyrintö jatkosopimukseen

Kuva: www.pyrinto.fi

Osku Heinonen ja Tampereen Pyrintö ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Osku Heinonen ja Pyrintö jatkosopimukseen

Osku Heinonen jatkaa Pyrinnössä vuoden mittaisella jatkosopimuksella. Heinonen on Pyrinnön oma kasvatti ja kuuluu Korisliigan tarkimpiin heittäjiin.

Heinonen on edustanut Pyrintöä yhtä kautta lukuun ottamatta koko uransa pääsarjatasolla. Kaudella 2016-17 Heinonen edusti Kouvolan Kouvoja, jossa hän toimi myös joukkueen kapteenina

Menneellä kaudella 27-vuotias Heinonen kärsi loukkaantumisesta kauden alussa ja vyölle kertyi 24 ottelua. Tilastojen valossa mies pelasi yhden parhaista kausistaan heittäen 8,6 pistettä ottelua kohden ja kolmoset upposivat upealla 45,3% tarkkuudella. Lisäksi käsiin tarttui 2,4 levypalloa sekä koriin johtaneita syöttöjä 1,8 per ottelu. Kauden piste-ennätyksensä 22 pistettä Heinonen upotti marraskuun lopulla Katajaa vastaan.

Alkuviikosta Pyrintö tiedotti tehneensä ensi kautta koskevan sopimuksen 32-vuotiaan laituri David Gonzalvezin kanssa. Päättyneellä kaudella Gonzalvez esiintyi kaikissa Kouvojen 36 ottelussa tehtaillen 13,4 pistettä, 2,3 levypalloa ja 3,8 syöttöä ottelua kohden.

Pyrinnöllä on Heinosen ja Gonzalvezin lisäksi sopimukset Justus Kilpisen, Lassi Kilpisen, Panu Peltokankaan ja Valtteri Leppäsen kanssa.