Uutiset

Keskustorin Nakkifakiirilla avajaiset tänään

Kuva: https://www.facebook.com/keskustorin.nakkifakiiri/

Keskustorin Nakkifakiiri avaa ovensa perjantaina 5.6. klo 16. Vapuksi suunnitellut avajaiset siirtyivät koronapandemian vuoksi. Tarjolle tuodaan nyt myös vegevaihtoehto.

Keskustorin Nakkifakiirilla avajaiset tänään

Keskustorin perinteikäs Nakkifakiiri viettää avajaisiaan 5.6. Toimintaa pyörittää nyt Setlementti Tampere ry. Vapuksi suunnitellut avajaiset siirtyivät koronapandemian vuoksi kuukaudella eteenpäin. Uutuutena tarjolle tuodaan myös vegevaihtoehto.

Avajaisissa esiintyy Janne Laurila 16.15 alkaen, säävarauksella. Kesän ajan nakkeja on tarjolla ainakin perjantai- ja lauantai-iltaisin. Avajaispäivän tarjouksena jokaiseen ostettuun nakkimukiin luvataan livauttaa yksi ylimääräinen nakki.  

Setlementti Tampere ry tarjoaa kohtaamispaikkoja ja yhteisöllisyyttä eri puolilla kaupunkia ja maksuttomia, matalan kynnyksen palveluja ihmisille vaikeissa elämäntilanteissa. Nakkifakiirin myyntitulot käytetään yhdistyksen toimintaan.
 

Setlementti Tampere ry:n Anne Myllylä haastattelussa: