Uutiset

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen parkkialueelle drive-in-konsertteja

Vesterinen Yhtyeineen ja Steve ´n´ Seagulls nousevat lauteille Drive-in-konserteissa kesäkuun lopussa.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen parkkialueelle drive-in-konsertteja

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen parkkialue muuttuu suureksi konserttialueeksi juhannuksen jälkeisellä viikolla.  Vesterinen Yhtyeineen ja Steve ´n´ Seagulls nousevat lauteille Drive-in-konserteissa. Kolmas esiintyjä julkistetaan vielä tällä viikolla. Liput tulevat myyntiin perjantaiaamuna 5.6. Drive-in-konsertit toteutetaan 25.–27.6.2020.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen parkkialueelle rakentuvalle konserttialueelle otetaan samanaikaisesti noin 200 autoa, jolloin valtioneuvoston tämänhetkisiä kokoontumisrajoituksia voidaan noudattaa.