Uutiset

Tampereella ja Ylöjärvellä moottoripyörävarkauksien aalto - poliisi pyytää havaintoja murtomiehestä

Poliisi kaipaa havaintoja viime päivinä Tampereella ja Ylöjärvellä sattuneista moottoripyörävarkauksista ja asuntomurrosta.

Tampereella ja Ylöjärvellä moottoripyörävarkauksien aalto - poliisi pyytää havaintoja murtomiehestä

Poliisi kaipaa havaintoja viime päivinä sattuneista moottoripyörävarkauksista ja asuntomurrosta. Tiistaina 19.5. aamukuuden jälkeen Ylöjärveltä Siivikkalasta anastettiin Fantic-merkkinen kevytmoottoripyörä. Vähän matkan päästä Hirvitieltä yritettiin viedä kahtakin moottoripyörää, mutta nämä jäivät yrityksiksi. Toinen moottoripyöristä kärsi kuitenkin vahinkoja.

Ylöjärven Nuoralahdentiellä puolestaan murtauduttiin autoon ja omakotitaloon, josta vietiin mm. työkaluja. Omakotitalon pihasta nähtiin lähtevän moottoripyörä, joka oli anastettu Nuoralahdentieltä hetkeä aikaisemmin.

Poliisi kaipaa havaintoja noin 25-vuotiaasta ruskeasilmäisestä, noin 180-senttisestä miehestä. Hän oli pukeutunut vaaleisiin vaatteisiin ja hänellä oli molemmilla olkapäillään täynnä tavaraa olevat punainen ja vaalea kassi. Kaikki havainnot tapauksista tulee ilmoittaa poliisille.

Havainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 445 888 (Nokian päivystys 8-16), sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0800 90022 (vastaaja).

Myös Tampereelta on anastettu viime päivinä moottoripyöriä. Hintsankadulta anastettiin maanantain iltakymmenen ja tiistaiaamun välillä Yamaha-merkkinen moottoripyörä. Tiistaina puolen yön ja aamukuuden välillä Varuskadulta puolestaan vietiin KTM-merkkinen moottoripyörä.