Uutiset

Salibandyliiga on nyt F-Liiga

Salibandyn pääsarjan nimi on muuttunut F-Liigaksi. Samalla logomaailma on uudistunut ja liigalle on avattu omat verkkosivut. Uuden nimen alla pelataan sekä miesten että naisten sarjoja.

Salibandyliiga on nyt F-Liiga

Salibandyn pääsarjan nimi on muuttunut F-Liigaksi. Samalla logomaailma on uudistunut ja liigalle avattu omat verkkosivut. Uuden F-Liigan alla pelataan sekä miesten että naisten sarjoja. Yhteensä sarjaan kuuluu 30 joukketta (naiset 16 joukkuetta, miehet 14 joukkuetta) ja 900 pelaajaa. Tämän suhteen F-Liiga on koko Suomen suurin palloiluliiga.

Uudistus on osa keväällä 2019 valmistuneen Salibandyliigan strategian toteuttamista. F-Liigan tavoitteet ovat selvät: tehdä lajin kruununjalokivestä maailman arvokkain salibandysarja ja tavoittavin sisäpalloilusarja Suomessa.

Uudet liigan kanavat, kotisivu fliiga.com sekä sosiaalisen median tilit, ovat auenneet keskiviikkona. Ne antavat myös sarjan viestintään uutta potkua. F-Liiga haluaa olla jatkossa enemmän esillä ja nostaa lajin persoonia ja tapahtumia uudella tavalla esille, omat kanavat avataan palvelemaan globaalia seuraajakuntaa.

- Haluamme inspiroida, liikuttaa ja nostaa esille liigan persoonia ja tähtiä. Uusi F-Liiga on merkityksellinen ja erottuva urheiluviihdetuote. Se näkyy jatkossa myös sarjan viestinnässä, F-Liigan tuore viestintäpäällikkö Ilari Isotalo avaa.