Uutiset

Tamperelais-oululainen virtuaalifestari julkisti esiintyjiään, mukana Popeda ja Apocalyptica

Stayin' Alive -virtuaalifestareilla soittavat 12.-13.6. Apocalyptica, Mokoma, Vesterinen Yhtyeineen, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Katri Ylander Duo, Popeda, Eläkeläiset, Noora Louhimo Trio ja Terveet Kädet.

Tamperelais-oululainen virtuaalifestari julkisti esiintyjiään, mukana Popeda ja Apocalyptica

Tampereen Tullikamarin ja Oulun 45 Specialin järjestämä Stayin' Alive julkisti esiintyjiään.

Kaksipäiväisellä ja kahdesta kaupungista lähetettävällä virtuaalifestareilla soittavat Apocalyptica, Mokoma, Vesterinen Yhtyeineen, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Katri Ylander Duo, Popeda, Eläkeläiset, Noora Louhimo Trio ja Terveet Kädet. Lisäksi kesäkuun alussa julkistetaan festivaalin mukaan vielä yksi, "erittäin merkittävä" kotimainen esiintyjä.

Stayin’ Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi YouTubessa sekä ”Nelivitosen” ja Tullikamarin Facebook-sivuilta. Tapahtumaan on myös myynnissä erllaisia tukilippuja ja oheistuotteita.

Stayin’ Alive Festival järjestetään 12.-13.6.2020.