Uutiset

Työkone törmäsi tolppaan, raitiovaunun ajojohdinlankaa putosi tielle Hämeenpuistossa - haittaa liikennettä iltapäivällä

Hämeenpuistossa putosi torstaina iltapäivällä jo asennettua ajojohdinta ajoradalle. Ajojohdinlanka oli pudonnut työkoneen osuttua ajojohtimeen. Ajojohdinlanka saadaan poistettua ajoradalta ja Hämeenpuistosta noin klo 16 mennessä.

Työkone törmäsi tolppaan, raitiovaunun ajojohdinlankaa putosi tielle Hämeenpuistossa - haittaa liikennettä iltapäivällä

Raitiotieallianssin työmaalla Hämeenpuistossa putosi torstaina iltapäivällä jo asennettua ajojohdinta ajoradalle, tiedottaa Raitiotieallianssi. Ajojohdinlanka oli pudonnut kyseisellä kohdalla tehtävän kaukokylmätyömaan työkoneen osuttua ajojohtimeen. Ajojohtimessa ei ole sähkövirtaa eikä -jännitettä.

Tapahtumasta on ollut vähäistä haittaa liikenteelle, ja langan poiston aikana liikennettä joudutaan pysäyttämään vielä ajoittain. Ajojohdinlanka saadaan poistettua ajoradalta ja Hämeenpuistosta noin klo 16 mennessä.