Uutiset

Poliisi sai Vasaratien henkirikoksen esitutkinnan valmiiksi, asia siirretty syyttäjälle

Poliisi on saanut valmiiksi Tampereen Vasaratiellä tammikuussa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan. Asia saatettiin maanantaina 11.5. aluesyyttäjälle syyteharkintaa varten.

Poliisi sai Vasaratien henkirikoksen esitutkinnan valmiiksi, asia siirretty syyttäjälle

Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan Tampereen Vasaratiellä tammikuun 28. päivän aamuna tapahtuneen henkirikoksen osalta. Asia saatettiin maanantaina 11.5. aluesyyttäjälle syyteharkintaa varten.

Poliisi ei saanut vielä vastauksia kansainvälisiin tiedonsaantipyyntöihinsä. Sisä-Suomen poliisi on kuitenkin omien estutkintatoimenpiteiden avulla saanut riittävästi selville osin samoja seikkoja, joista tiedonsaantipyynnöissä on ollut kysymys.

Täten ei tullut tarvetta hakea Pirkanmaan käräjäoikeudelta päätöstä syytteennostamisen määräajan jatkamiseksi, vaan asia saatiin etenemään.

Rikoksen uhrina kuoli keski-ikäinen mies. Esitutkinnassa vuonna 2000 syntynyttä miestä on epäilty murhasta, 1999 syntynyttä naista avunannosta murhaan ja toista vuonna 2000 syntynyttä miestä yllytyksestä murhaan. Yllytyksestä murhaan epäilty on surmatun poika.